הדברה למוסדות – הדברה במפעלים – לוגסי גולן
בשנים האחרונות אנו עדים לתופעה של עלייה מטורפת במחירי המזון הגולמי מחד וירידה בכמויות המזון הגולמי שהיה בשפע.
כיום ישנו מחסור עולמי בגרעינים ותבואה, ומזון באופן כללי ומחירי מוצרי הגלם עולים באופן קבוע.
בפרסומי ארגון הבריאות העולמי (WHO) עולה שכ- 20% מהמזון המיוצר בעולם, אינו בר שימוש עקב מפגעי מזיקים. יצרני המזון אינם יכולים להרשות לעצמם הפסדים ופחת ולפסול מזון עקב בעיית מזיקים, משום שיש לכך פתרונות. מעבר לכך, גם לצרכן הסופי יש את הדרישות שלו למוצר נקי מחרקים. כיום האריזות, ברובן, שקופות והצרכנים נרתעים ממראה חרקים במוצר.
יצרני מזון ומאחסני מזון נחשפים מדי יום למטרד בעייתי זה, מזיקים בתחומי המפעל, בתוך המבנים, במחלקות הייצור והאחסון , הגורמים לנזקים קשים (נזק סביבתי, בריאותי, תפעולי וכמובן לנזק כלכלי) ולכן מזיקים אלו חייבים להיות מסולקים, מושמדים, מורחקים או להימצא תחת שליטה, בקרה ופיקוח על דרכי התפתחותם ודרכי החדירה שלהם.
הדברת מזיקים במוסדות ומפעלים
הדברת מזיקי מחסן, חרקים, ששוהים בתחומי המפעל הינה תורה סבוכה, מקצועית, שנסמכת על ידע וניסיון , ודרישות מקצועיות ורגולטוריות. כיום, הדברת מזיקים הינו נושא מוביל הן במבדקי ה- FDA והן במבדקי רשויות בריאות אחרות, כולל מבדקים של משרד הבריאות הישראלי וליצרן קיים צורך מוכח ומעוגן בדרישות הרגולטוריות להפעיל ולתחזק מערכת שתבקר את רמת המזיקים בתחומי המפעל וסביבותיו, תהא מודעת לדרישות הרגולטוריות שתוחמות את תפוצת המזיקים למיניהם ותוכל להתמודד עם מצבים שגרתיים ומצבי חרום שהמזיקים עלולים לגרום.
חברתנו מטפלת באפקטיביות מירבית במזיקי מזון לסוגיו, מבצעת טיפולים בגז לסילוסים, באמצעות החומרים הכי טובים והכי מתקדמים. לחברתנו מעבדה אנטומולוגיה לזיהוי חרקים בעת תלונות לקוח.