• בית
  • בקרת מזיקים בתעשיה
    • הדברה בבתי חולים
    • הדברה במפעלי מזון
    • הדברה במפעלי תרופות
    • מבדק תברואי
    • טיפול בעובשים וחדרי קור
  • הרחקת יונים
  • הדברת נמלת אש
  • הדברת טרמיטים
  • סוגי הדברה
    • הדברה – חשוב לדעת
    • הדברה משולבת
    • הדברת מכרסמים
    • ניטור וטיפול בחרקים זוחלים
    • ניטור וטיפול בחרקים מעופפים
    • לכידת נחשים
    • הדברת עשבייה
    • זיהוי מזיקים
      • מכרסמים
      • עכבישים ונדלים
      • נחשים ועקרבים
      • מזיקי מחסן
      • חרקים
  • קטלוג
  • צור קשר
  • EN
    • Company Summary
    • Supportive Environment
    • Contact Us
תפריט
  • בית
  • בקרת מזיקים בתעשיה
    • הדברה בבתי חולים
    • הדברה במפעלי מזון
    • הדברה במפעלי תרופות
    • מבדק תברואי
    • טיפול בעובשים וחדרי קור
  • הרחקת יונים
  • הדברת נמלת אש
  • הדברת טרמיטים
  • סוגי הדברה
    • הדברה – חשוב לדעת
    • הדברה משולבת
    • הדברת מכרסמים
    • ניטור וטיפול בחרקים זוחלים
    • ניטור וטיפול בחרקים מעופפים
    • לכידת נחשים
    • הדברת עשבייה
    • זיהוי מזיקים
      • מכרסמים
      • עכבישים ונדלים
      • נחשים ועקרבים
      • מזיקי מחסן
      • חרקים
  • קטלוג
  • צור קשר
  • EN
    • Company Summary
    • Supportive Environment
    • Contact Us
  • 072-3712399
כניסת לקוחות
בקרת מזיקים במפעל מזון
ראשי » מאמרים » בקרת מזיקים במפעל מזון

בקרת מזיקים במפעל מזון

21 במאי 2018 21:04 אין תגובות Admin

הדברה למוסדות – הדברה במפעלים – לוגסי גולן

בשנים האחרונות אנו עדים לתופעה של עלייה מטורפת במחירי המזון הגולמי מחד וירידה בכמויות המזון הגולמי שהיה בשפע.

בקרת מזיקים

כיום ישנו מחסור עולמי בגרעינים ותבואה, ומזון באופן כללי ומחירי מוצרי הגלם עולים באופן קבוע.

בפרסומי ארגון הבריאות העולמי (WHO) עולה שכ- 20% מהמזון המיוצר בעולם, אינו בר שימוש עקב מפגעי מזיקים. יצרני המזון אינם יכולים להרשות לעצמם הפסדים ופחת ולפסול מזון עקב בעיית מזיקים, משום שיש לכך פתרונות. מעבר לכך, גם לצרכן הסופי יש את הדרישות שלו למוצר נקי מחרקים. כיום האריזות, ברובן, שקופות והצרכנים נרתעים ממראה חרקים במוצר.

יצרני מזון ומאחסני מזון נחשפים מדי יום למטרד בעייתי זה, מזיקים בתחומי המפעל, בתוך המבנים, במחלקות הייצור והאחסון , הגורמים לנזקים קשים (נזק סביבתי, בריאותי, תפעולי וכמובן לנזק כלכלי) ולכן מזיקים אלו חייבים להיות מסולקים, מושמדים, מורחקים או להימצא תחת שליטה, בקרה ופיקוח על דרכי התפתחותם ודרכי החדירה שלהם.

הדברת מזיקים במוסדות ומפעלים

הדברת מזיקי מחסן, חרקים, ששוהים בתחומי המפעל הינה תורה סבוכה, מקצועית, שנסמכת על ידע וניסיון , ודרישות מקצועיות ורגולטוריות. כיום, הדברת מזיקים הינו נושא מוביל הן במבדקי ה- FDA והן במבדקי רשויות בריאות אחרות, כולל מבדקים של משרד הבריאות הישראלי וליצרן קיים צורך מוכח ומעוגן בדרישות הרגולטוריות להפעיל ולתחזק מערכת שתבקר את רמת המזיקים בתחומי המפעל וסביבותיו, תהא מודעת לדרישות הרגולטוריות שתוחמות את תפוצת המזיקים למיניהם ותוכל להתמודד עם מצבים שגרתיים ומצבי חרום שהמזיקים עלולים לגרום.

חברתנו מטפלת באפקטיביות מירבית במזיקי מזון לסוגיו, מבצעת טיפולים בגז לסילוסים, באמצעות החומרים הכי טובים והכי מתקדמים. לחברתנו מעבדה אנטומולוגיה לזיהוי חרקים בעת תלונות לקוח.

« הקודם
הבא »
השאר פרטים למידע נוסף:
  • הדברה במפעלי מזון
  • הדברה במפעלי תרופות
  • בקרת מזיקים IPM
  • הדברה בבתי חולים
  • מבדק תברואי
  • קורסים וימי עיון
  • זיהוי מזיקים
  • קטלוג מוצרי הדברה
  • הרחקת יונים
  • ניטור וטיפול במכסמים
  • ניטור וטיפול בחרקים מעופפים
  • איוד בגז
  • טרמיטים
  • לכידת נחשים
  • ניטור וטיפול בחרקים זוחלים
  • רשתות יונים
  • דוקרנים להרחקת יונים
  • חייגו עכשיו שיחת חינם: 072-3712399
  • [email protected]
  • הצהרת נגישות
  • כניסת עובדים למערכת הממוחשבת

יש שאלה? השאירו את פרטיכם:

p1
pest-boss1
p3

כל הזכויות שמורות (C) לאתר לוגו

נבנה באמצעות Webing

גלילה לראש העמוד

זמינים כאן עבורך

Call Now Button דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס