כניסת לקוחות | כניסת עובדים
לוגסי גולן
  • דף הבית
  • סוגי הדברה
    • הדברה ירוקה
    • הדברת נמלים
    • הדברה בבתי חולים
    • הדברת עשבייה
  • איכות ובטיחות
  • קטלוג מוצרים
  • הדברה – חשוב לדעת
  • צור קשר
  • EN
    • Company Summary
    • Supportive Environment
    • Contact Us
  • 08-6886203
  • דף הבית
  • סוגי הדברה
    • הדברה ירוקה
    • הדברת נמלים
    • הדברה בבתי חולים
    • הדברת עשבייה
  • איכות ובטיחות
  • קטלוג מוצרים
  • הדברה – חשוב לדעת
  • צור קשר
  • EN
    • Company Summary
    • Supportive Environment
    • Contact Us
  • 08-6886203
לוגסי גולן
  • דף הבית
  • סוגי הדברה
    • הדברה ירוקה
    • הדברת נמלים
    • הדברה בבתי חולים
    • הדברת עשבייה
  • איכות ובטיחות
  • קטלוג מוצרים
  • הדברה – חשוב לדעת
  • צור קשר
  • EN
    • Company Summary
    • Supportive Environment
    • Contact Us
  • 08-6886203
  • דף הבית
  • סוגי הדברה
    • הדברה ירוקה
    • הדברת נמלים
    • הדברה בבתי חולים
    • הדברת עשבייה
  • איכות ובטיחות
  • קטלוג מוצרים
  • הדברה – חשוב לדעת
  • צור קשר
  • EN
    • Company Summary
    • Supportive Environment
    • Contact Us
  • 08-6886203
בקרת מזיקים במפעל מזון
ראשי » מאמרים » בקרת מזיקים במפעל מזון

בקרת מזיקים במפעל מזון

21 במאי 2018 21:04 אין תגובות Admin

הדברה למוסדות – הדברה במפעלים – לוגסי גולן

בשנים האחרונות אנו עדים לתופעה של עלייה מטורפת במחירי המזון הגולמי מחד וירידה בכמויות המזון הגולמי שהיה בשפע.

בקרת מזיקים

כיום ישנו מחסור עולמי בגרעינים ותבואה, ומזון באופן כללי ומחירי מוצרי הגלם עולים באופן קבוע.

בפרסומי ארגון הבריאות העולמי (WHO) עולה שכ- 20% מהמזון המיוצר בעולם, אינו בר שימוש עקב מפגעי מזיקים. יצרני המזון אינם יכולים להרשות לעצמם הפסדים ופחת ולפסול מזון עקב בעיית מזיקים, משום שיש לכך פתרונות. מעבר לכך, גם לצרכן הסופי יש את הדרישות שלו למוצר נקי מחרקים. כיום האריזות, ברובן, שקופות והצרכנים נרתעים ממראה חרקים במוצר.

יצרני מזון ומאחסני מזון נחשפים מדי יום למטרד בעייתי זה, מזיקים בתחומי המפעל, בתוך המבנים, במחלקות הייצור והאחסון , הגורמים לנזקים קשים (נזק סביבתי, בריאותי, תפעולי וכמובן לנזק כלכלי) ולכן מזיקים אלו חייבים להיות מסולקים, מושמדים, מורחקים או להימצא תחת שליטה, בקרה ופיקוח על דרכי התפתחותם ודרכי החדירה שלהם.

הדברת מזיקים במוסדות ומפעלים

הדברת מזיקי מחסן, חרקים, ששוהים בתחומי המפעל הינה תורה סבוכה, מקצועית, שנסמכת על ידע וניסיון , ודרישות מקצועיות ורגולטוריות. כיום, הדברת מזיקים הינו נושא מוביל הן במבדקי ה- FDA והן במבדקי רשויות בריאות אחרות, כולל מבדקים של משרד הבריאות הישראלי וליצרן קיים צורך מוכח ומעוגן בדרישות הרגולטוריות להפעיל ולתחזק מערכת שתבקר את רמת המזיקים בתחומי המפעל וסביבותיו, תהא מודעת לדרישות הרגולטוריות שתוחמות את תפוצת המזיקים למיניהם ותוכל להתמודד עם מצבים שגרתיים ומצבי חרום שהמזיקים עלולים לגרום.

חברתנו מטפלת באפקטיביות מירבית במזיקי מזון לסוגיו, מבצעת טיפולים בגז לסילוסים, באמצעות החומרים הכי טובים והכי מתקדמים. לחברתנו מעבדה אנטומולוגיה לזיהוי חרקים בעת תלונות לקוח.

« הקודם
הבא »
השאר פרטים למידע נוסף:
  • הדברה במפעלי מזון
  • הדברה במפעלי תרופות
  • בקרת מזיקים IPM
  • הדברה בבתי חולים
  • מבדק תברואי
  • קורסים וימי עיון
  • זיהוי מזיקים
  • קטלוג מוצרי הדברה
  • הרחקת יונים
  • הרחקת מכרסמים
  • טיפול בחרקים מעופפים
  • איוד בגז
  • טרמיטים
  • לכידת נחשים
  • טיפול בחרקים זוחלים
  • רשתות יונים
  • דוקרנים להרחקת יונים
p1
pest-boss1
p3

כל הזכויות שמורות (C) לאתר לוגו

נבנה באמצעות Webing

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס