לחברתנו ניסיון רב במפעלי מזון מהמובילים בארץ.
בחברה מועסקים:
- מהנדס כימיה – עם התמחחות מיוחדת בנושא מים לשתיה, מים כחומר הגלם בייצור
- מהנדס ביוטכנולוגיה – מומחה המכיר את נושא ה- GMP, BRC, עורך מבדקים פנימיים בתחום ה- HACCP, עורך מבדקים הנדסים תברואיים.
- תברואנים מוסמכים
לחברה מעבדה לזיהוי חרקים. באמצעות מיקרוסקופ ותוכנת מחשב, ניתן לטפל בתלונות לקוח.
כחלק מהדרישות הרגולטוריות, נושא בקרת המזיקים נבדק במבדקים של מכון התקנים, משרד הבריאות, FDA, לקוחות , וטרינרים משגיחי כשרות ועוד.
נושא התיעוד, רישיונות, פעולות מונעות, מתקנות וניסיון הם דברים שעולים על הפרק בכל מבדק ולכן חשוב ,מלבד העסקת מדביר, לקבל חבילת שירות מקיפה.