חברתנו מבצעת מבדקים תברואיים ברמה הכי גבוהה שניתן על מנת לצמצם את כושר הנשיאה של השטח ביכולתו להכיל ולבסס אוכלוסיות מזיקים בקרבת העסק שלנו.
את המבדק עורכים תברואנים מוסמכים, עורכי מבדקים פנימיים, מהנדסים, אנטומולוגיה וטכנולוגי מזון העוסקים בחברתינו:
סף דלת:
במפעלים רבים לא נותנים את הדלת לספי דלת, דרכם יכולים לחדור מזיקים שונים בחיפוש אחר מים, מזון ומסתור. סף הדלת צריך להיות אטום למעבר חרקים ומזיקים אחרים!
פח אשפה:
לעיתים קרובות אנו נתקלים בפחי אשפה ללא מכסה, אליהם מושלכת פסולת אורגנית המעודדת משיכת זבובים, חתולים וחרקים המחפשים מזון. גרוע מכך הוא מיקום הפחים, לעיתים אנו מוצאים אותך בסמוך לדלתות כניסה למפעל ובכך מושך את המזיק אלי.
ציוד בחצר:
לא אחת אנו מוצאים את החצר מוזנחת וכאילו לא שייכת למפעל. אז זהו, החצר הינה חלק בלתי נפרד על המפעל ומשפיעה ישירות על המצב התברואי במפעל.
צמחיה צמודה:
במפעלים רבים נותנים דגש על חצר ירוקה ויפה וגינה מתוחזקת על ידי גנן, אך שוכחים שגינות אלו מושכות מזיקים רבים לכוון הצמחייה ומשם אל המפעל.
מכרסם יכולים לטפס בנקל על ענפים ומשם לחדור על תוך גג המבנה בחיפוש אחר מזון, מים ומסתור.
שברים בקיר:
שברים בקיר הנגרמים כתוצאה מפעילות יומיומית בעבודה, עלולה להוות מקום מסתור למזיקים.
גדר שכנה:
לעיתים מה שנמצא בשכנות לנו עלול להוות סכנה לייצור ולמוצרי המפעל.
דחסן:
מיקום ותחזוקת דחסן עלולה להשפיע על משיכת מעופפים ומזיקים אחרים למפעל.